De praktijk

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen mijn Mondzorgpraktijk Franken. Ik ben sinds 1981 zelfstandig gevestigd als tandarts. Mondzorgpraktijk Franken verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij zijn een mondzorgpraktijk met specialisaties in Algemene tandheelkundePreventieMondhygiëne,  EndodontologieBehandeling van kinderenBehandeling van patiënten met angst, Gnatologie, maxillo faciale prothetiek, Esthetiek en rehabilitaties vanuit tandheelkundig oogpunt.

Wij werken verder met topspecialisten in de overige disciplines binnen de tandheelkunde samen. Op deze wijze dekken wij het complete aanbod aan tandheelkundige hulpverlening en kunnen u van een kundig en adequaat advies voorzien

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / tv-scherm / informatiebrochures / speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Zoals u weet is op dit moment de ernstigste bedreiging bij de jeugd en soms ook bij volwassenen het fenomeen TANDEROSIE. Voor adviezen over veilige voeding werken wij samen met Voeding Weert. U kunt dit vinden op hun website en ook kunt u via hun website afspraken maken. Hun website is www.voedingweert.nl